#Bf+2

Hej igen! Vilken tokig natt det blev.värkarna avtog igår när vi kom till förlossningen men sattes åter igång igen vid 23,00 tiden.( tydligen vanligt vid förstfödderskor). värkarna höll i mellan 4-6 min mellanrum fram till 01,00.jag bad tillslut f att försöka sova. bättre att en sover en ingen. då jag självklart inte kan sova.så jag gick runt i lägenheten och värkarna blev allt starkare & starkare och jag tröttare & tröttare.vid 05,30 kände jag att jag inte orka mera, orkade knappt hålla ut värkarna och kände mig trött,slut,tung & vilsen. så då fick f ta sig upp ifrån sängen så gav vi oss iväg för 2a gången till förlossningen. på förlossningen kolla vi hur bebisen mådde sen rullade dem in en till säng & sen fick jag en "coktail" som barnmorskan sa. värktabletter,sömntablett & en för att lindra Livmoderhalstappen.ohhh vad skönt! somnade som en stock! vakna vid 12,00 idag och kände mig utvilad och glad.Fredrik var vaken- jag berätta hur skönt det var att sova så där tungt & inte vakna en ändå gång :-D!men han sa att jag var uppe vid 10,00? och gick på toa.inget jag ens har något minne av över huvud taget - läskigt! men när vi var vakna så kolla vi åter hur bebisen mådde - ( mår mycket bra! h*n värkar trivas väldigt bra där inne ).men vi blev utskrivna. och händer det inget mera idag så ska vi vara åter tillbaka imorgon 08,00 och då för igång rättning ( måste ske 48 timmar efter att vattnet har gått ).så vi åkte till Gullans och åt frukost/lunch för båda var såå hungriga.men nu är vi hemma.. trötta,sega och förväntansfulla.

#Bf+1

hej på er ! ;-) Idag 05,30 när jag gick upp och gick på toa så var jag helt ovetande om vad som skulle hända idag! När jag gick och la mig igen så insåg jag att det var blöt i sängen.?!-oboy vattnet har gått!:-DRingde hjärtat som var på jobbet ;- hej älskling, bli inte rädd nu, men jag tror vattnet har gått & jag tänkte ringa till förlossningen :-).. * Ringde och berätta hur det är, hur "vattnet" såg ut. så fick vi en tid att vi skulle komma in 17,00.* jag satte mig och läste tidningen och åt frukt sen strax efter 06,00 som kom en smått nervös Fredrik hem ;-).* värkarna började sätta igång. Vi låg mest i soffan och bara tog det lugnt. ringde och berätta att värkarna har nu satt igång. men klockan 08,00 åkte vi och lämnade in garage nycklarna, då dem skulle vara inlämnade senast imorgon.Sen åkte vi och lämnade in ena bilen på verkstad och sen hem igen.* F ordnade lunch och jag tog sen en dusch ( måste då säga att när vattnet går är det inte som på film, att det rinner sen är det över, utan man går och bokstavligen "kissar på sig" konstant).*värkarna började bli intensiva och det var 5-6min emellan.båda gick och la sig för att vila, men båda somnade.. jag vaknar och värkarna har avböjt?.*17,00 ligger vi på förlossningen och kollar bebisen, blodtryck,vattnet,värkarna. men blir hemskickade en timme senare pga att värkarna hade avböjt. * så nu är vi hemma, jag och f & bebis i magen mår bra. nu inväntar vi att värkarna skall sätta igång så vi kan ta våra väskor och åka in igen :-Dheja heja bebis <3

#coffee#coffee!

Pappa har vart här & tagit en fika och när han åkte så komsyran med barn och sambo på ännu mera kaffe- riktig coffee dag ;-)!


fortfarande ingen bebis & inga speciella känningar.. men vi fortsätter kämpa ;-).